A Joint Project to Develop Thai – Lao Researchers

Laos Studies Center together with the Institute of Research and Development, the Graduate School of Sakon Nakhon Rajabhat University and Savannakhet Province held a workshop from 28 -29 June 2010 at Morakot Room, Ploy Palace Hotel, Mukdahan Province. The participants were Sakon Nakhon Rajabhat University lecturers and researchers and the representatives of Savannakhet Superintendent Office, Savannakhet University, Savannakhet Teacher Training College, Public Health School Savannakhet Province, and Agricultural and Forestry School Savannakhet Province. The Thai consul in Savannakhet also attended this workshop for observation. The workshop was very successful and the participating researchers will carry on their interesting topics by writing their proposals for obtaining research fund. Their research is expected to help with the development of both side of the Me Khong River.

วันที่ : 20 July 2010
ที่มา : Laos Studies Center