The SNRU team visited His Excellency Vilaivanh Phomkhe

The president, Mr. Panya Mahachai, the committee of Sakon Nakhon Rajabhat University Council, the committee of Academic Council and the Vice-president joined the opening ceremony of Savannakhet University. The ceremony was held at Kaysone Phomvihane district, Savannakhet province on  the 12th  October 2009. The Savannakhet University is the fourth university of Laos PDR to offer a wide range of Bachelor degrees level.
In this occasion, the SNRU team  visited His Excellency Vilaivanh   Phomkhe, the Governor of Savannakhet Province.

วันที่ : 20 July 2010
ที่มา : International Relations