Report on a potential MOU between Sakon Nakhon Rajabhat University and Savannakhet Province

In October 2009, H.E. Vilaivanh   Phomkhe, the Governor of Savannakhet Province and
Asst. Prof. Dr. Watana   Suwannatrai , Vice President of Graduate School and International Relations of Sakon Nakhon Rajabhat University,  together with lecturers and the Thai consul, Mr. Suktheep Randhawa, visited the Savannakhet province, Lao PDR, for a discussion on the cooperation between the two countries. A Memorandum of Understanding (MOU)  with the relevant organizations in Savannakhet was discussed.

The Memorandum of Understanding consisted of the following topics:
1.      Education
2.      Public Health
3.      Agriculture
4.      Research and Development
5.      Tourism
6.      Business Administration

At the meeting, it was agreed to have further discussions on relevant topics for the benefit of SNRU and Savannakhet province. SNRU truly hopes to sign the MOU for a great opportunity to further develop their working relationship between SNRU and Savannakhet in the near future.
 After the meeting, the SNRU team visited Savannakhet University, the 4th university of Laos, which was established to be the centre of education and culture in the central part of Laos.

วันที่ : 20 Nov 2009
ที่มา : International Relations