The TOEFL and TELTS tests are internationally recognized in the English speaking world, highly regarded by companies and a requirement for enrolment at colleges and universities. The Institute of Language, Arts and Culture, Sakon Nakhon Rajabhat University, with Mr.David King, an expert from IDP English Centre, offered a TOEFL and IELTS Training Course for teachers and staff on March 17-21, 2014 at the Language and Computer Center. Our 30-participants found that the 30-hour English course help them very much to prepare themselves for the TOEFL and IELTS tests. They also learned many tips to employ into their practices.

วันที่ : 27 Mar 2015