Only a few months left to graduate for senior students, it is very important to prepare themselves for the working world and welcome the coming of ASEAN community in 2015. Of course, the English language is a requirement of various workplaces. To help them ready and practice their English through experience, The Institute of Language, Arts and Culture, Sakon Nakhon Rajabhat University, offered them a “Sharing and Learning English through Student Peer Teaching: Preparation towards ASEAN Community” program on March 6-7, 2014. The 30-senior students created various fun activities that they found useful in the classroom and in real life, and shared them to 250 freshmen from different departments.

วันที่ : 27 Mar 2015