Physical Education Student Won the Body Building Championship

Mr. Achirawit Uttree , Physical Education student , Faculty of Education, Sakon Nakhon Rajabhat University participated in body building Aseanship 47 at Hochimin city, Vietnam on 27 August – 2 September 2013. He won the second place by teenager bodybuilder with less than 70 kilograms. He brought the award back to the proud of Sakon Nakon people.

วันที่ : 22 Nov 2013