The Debate Team of SNRU participated in THE 4TH NORTH-EASTERN REGIONAL DEBATE WORKSHOP AND COMPETITION on July 4 and 5, 2013 at the Suranaree University of Technology in Nakhon Ratchasima province (Korat). In this occasion, SNRU students

The workshop on July 4 was attended by:

1. Mr. Akkaradate Sangyotar    (3rd year English Major)

2. Mr. Nutthapol Jampasin        (2nd year Business English major)

3. Miss Arisa Saetang               (2nd year Business English major)

4. Miss Athitaya Chantayang    (2nd year Business English major)

They all received a certificate as a participant of the workshop from Associate professor Dr. Anchalee Wannaruk (Acting Dean of The Institute of Social Technology, Suranaree University of Technology)

The debate competition on July 5 was participated by the following:

Miss Arisa Saetang                   (2nd year Business English major) SNRU Debate Team Leader

Mr. Nutthapol Jampasin            (2nd year Business English major) SNRU Debate Team Speaker 1

Mr. Akkaradate Sangyotar        (3rd year English Major)    SNRU Debate Team Speaker 2

Mr. Cesar Thomas Veloso                  SNRU Foreign Language Instructor/ Debate Coach

Miss Pracharat Phaoboonkert            SNRU Mentor/ Debate Coach

SNRU team won 2nd runner-up in a competition among other universities. The debaters received a cash prize of 2,000.00 baht and a certificate as a competitor from Assoc. Prof. Dr. Anchalee Wannaruk (Acting Dean of The Institute of Social Technology, Suranaree University of Technology)

SNRU congratulations to the success and thankful for their hard work; special thanks to Asst. Prof. Dr. Vijittra Vonganusith, the program and department head in order to be adviser for this competition, Ajarn Savitree Thaotho who organized the logistics for the debate team.

วันที่ : 20 July 2013