The Health Science Program won at the Health Promotion Competition.

The 2nd Year Students of Health Science program, Sakon Nakhon Rajabhat University (SNRU) won the first and second place of the Health Promotion Competition. The event was hosted by Udon Thani Rajabhat University and Provincial Health Office in Region 8. Their project included distributing health care information and knowledge about Gold- Card Health Coverage of Thailand’s Public Health Insurance Schemes for SNRU students and people in Muang Lai Village, Muang Lai sub-district, Muang District, Sakon Nakhon.

วันที่ : 20 Jan 2012